مارک‌های معروف به زندگی خصوصی سیاستمداران راه ‌یافته‌اند

برندهای پرطرفدار در دنیای سیاستمداران پولدار

رقابت میان برندهای مختلف برای کسب عنوان قهرمانی در دنیای مد و لباس موجب شده است تا تولیدکنندگانی که از برندهای معروف و شناخته شده در سطح دنیا هستند همواره در تلاش باشند تا بهترین لباس‌ها را از نظر طراحی و نوع پارچه‌ای که از آن برای تهیه لباس استفاده می‌شود در اختیار مصرف‌‌کنندگان قرار دهند و از این‌رو برندهایی مانند زارا، گپ، اچ اند ام، کونز و لیوایز به عنوان برندهای پرطرفدار در دنیای مد و لباس شناخته شده‌اند که نه‌تنها تولیدات آنها مورد توجه مردم عادی بوده است بلکه توانسته‌اند مورد رضایت سیاستمداران پولدار غربی نیز قرار گیرند .پوتین، نخست‌وزیر روسیه کت و شلوارهای خود را از طراحان معروف دنیای مد تهیه می‌کند و معمولا برای خرید کت و شلوار به سراغ برندهای معروف و قدیمی ایتالیایی می‌رود، هر چند اگر خرید یک دست کت و شلوار بیش از 60هزار دلار برایش هزینه دارد.
کد خبر: ۳۹۴۲۲۶

از آنجا که پوتین ورزشکار است علاقه زیادی به خرید لباس‌های ورزشی متنوع دارد. او اغلب لباس‌های ورزشی برند نایک یا بوس را انتخاب می‌کند. همچنین پوتین از علاقه‌مندان و مشتریان پروپاقرص برند جورجیو آرمانی نیز هست. جورج بوش از جمله سیاستمدارانی است که رفتارهای غیر متعارف او باعث شده هزینه بیشتری را برای خرید لباس‌های غیررسمی اختصاص ‌دهد. او علاقه زیادی به پوشیدن شلوار جین دارد و از این‌رو مشتری همیشگی کونز و لیوایز است، اما دختران جورج بوش که مانعی برای ولخرجی خود نمی‌بینند اغلب لباس‌های خود را از برند جورجیو آرمانی می‌خرند و همسر جورج بوش نیز همیشه از برند پرارا که از گران‌قیمت‌ترین برندهای ایتالیایی است، البسه و کیف و کفش خود را خریداری می‌کند، اما ترجیح می‌دهد از برندهای بزرگ و شناخته شده خرید کند. اوباما از طرفداران برند زاراست و حتی پیش از این که به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا انتخاب شود نیز همیشه از نمایندگی‌های این برند اسپانیایی در آمریکا خرید می‌کرد اما دیگر اعضای خانواده اوباما معمولا از برندهای گپ و اچ اند ام خرید می‌کنند. آنها علاقه زیادی به لباس‌های این دو برند دارند. اگرچه گاهی نیز از 2 برند دولچه گابانا و ورساچه خرید می‌کنند.

تونی بلر، نخست‌وزیر سابق انگلیس نیز از بهترین فروشگاه‌های انگلیس خرید می‌کند. البته او بسیاری از کت و شلوارهای شیک و گران‌قیمت خود را از برند معروف ایرانی بیژن خریداری کرده است. ژاک شیراک، رئیس‌جمهور سابق فرانسه همیشه برای تهیه لباس از آمانچیو اورتگان که صاحب برند زار است، کمک می‌خواهد. ژاک شیراک معمولا لباس‌هایش را از برندهای اسپانیایی انتخاب می‌کند. البته همسر ژاک شیراک برخلاف او علاقه چندان زیادی به خرید از برندهای معروف و شناخته شده ندارد و معمولا لباس‌های خود را از برندهایی که چندان گران‌قیمت نباشند تهیه می‌کند. این‌طور که به نظر می‌رسد برندهای اسپانیایی از معروف‌ترین و پرطرفدارترین برندها در میان سیاستمداران هستند./ فوربس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها